Om oss

Flyttfirma med erfarenhet och trygghet

Lär känna oss på Flyttfixarn.se


Flyttfixarn.se har hjälpt otaliga kunder att flytta smidigt och effektivt med fokus på kundnöjdhet och pålitlighet. Med lång erfarenhet i bagaget har vi finjusterat våra tjänster för att göra varje flytt så problemfri som möjligt.

Vårt dedikerade team av professionella medarbetare strävar alltid efter att leverera utmärkta resultat och överträffa kundernas förväntningar, från första kontakten till sista möbeln är på plats. Vi erbjuder en personlig och trygg flyttupplevelse som är skräddarsydd efter varje kunds unika behov.

Vår historia

Vår resa och erfarenhet genom åren

Flyttfixarn.se grundades med visionen om att erbjuda professionella och pålitliga flyttjänster. Med åren har vi växt och utvecklats till att bli en ledande aktör inom branschen.

Vår passion för att underlätta flyttprocessen för våra kunder har varit drivkraften bakom vår framgång. Varje flytt är en ny chans för oss att ge kunderna en smidig och trygg upplevelse, oavsett om det gäller privat- eller företagsflyttar.

Våra uppdrag och värderingar

Vårt engagemang och uppdrag

Vårt uppdrag

Vår uppdrag är att leverera högkvalitativa flyttjänster som präglas av pålitlighet, effektivitet och omtanke. Vi strävar efter att skapa en positiv och problemfri flyttupplevelse för varje kund, med fokus på service och kundnöjdhet.

Våra värderingar

Våra värderingar bygger på professionalism, integritet, respekt och kundfokus. Vi värdesätter öppen kommunikation, lyhördhet gentemot kundernas behov och ett engagemang för att leverera enastående resultat.

Kundrecensioner

Flyttfixarn.se gjorde vår flytt så problemfri och enkel. Fantastisk service och vänlig personal!

Filip

Jag rekommenderar starkt Flyttfixarn.se för deras exemplariska professionalism och skicklighet.

Fatima

Fantastiskt jobb av Flyttfixarn.se! De var effektiva, vänliga och alltid redo att hjälpa till.

Jenny

Kontakta oss idag

Behöver du flytthjälp? Vi är här för dig!

Kontakta oss för att planera din flytt eller få mer information om våra tjänster. Vi gör din flytt enkel och smidig!

Rulla till toppen